Buitengewoon in buiten

Van bontgekleurde bomen in een stormachtige herfst tot aan schilderachtige lanen en paden in soms witte winters. En van fris groen lentegras en bloeiende perken tot aan gezellige zomeravonden in tuinen en parken. Eten, fietsen, feesten, recreëren, stoom afblazen, sporten, tuinieren, wandelen…

Weer of geen weer, hoog- of laagseizoen: buiten maakt gelukkig! Buiten betovert en bedaart. Maar buiten zorgt ook voor frisse wind en nieuwe energie. Bijdragen aan buiten is voor ons dan ook het mooiste wat er is. Want wat buiten ook te bieden heeft, De Eijk Groep heeft het in huis. Buiten zit bij ons écht van binnen.

De kernwaarden van Eijkelboom

 • Een aangename en duurzame leefomgeving
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Innovatief en schaalbaar

 • Relaxed thuiskomen
  De binnentuin biedt plekken met privacy en plekken waar je je buren kunt ontmoeten. Bovendien vormt de tuin een prachtige binnenkomst voor de bewoners en bezoekers van de tuinwoningen. Als die niet via de parkeergarage, maar via de hal binnenkomen, doorkruisen zij eerst rustgevend groen, voordat zij de voordeur bereiken. Zeg nou zelf, dat is relaxed thuiskomen, toch?

  Parkeren

  Als je kiest voor een van de appartementen aan de Gruttersdijk, kies je voor zorgeloos en moeiteloos parkeren in de stad. Bij elk appartement hoort namelijk een eigen plek in de parkeergarage. Deze ligt half verdiept onder de grond en loopt van het voorhuis helemaal door tot het achterhuis in de binnentuin.
  Vanuit de parkeergarage neem je de lift of trap naar boven. Heel comfortabel dus, als je bijvoorbeeld met tassen vol boodschappen of koffers thuis komt. Of als het niet zulk prettig weer is.
  De in- en uitgang van de parkeergarage bevindt zich aan de Gruttersdijk